Els veïns de l'N-340 presenten un documental per despertar consciències

L'estrena es farà este divendres als Serveis Agraris d'Alcanar

El documental ha estat realitzat per Lluís Ortega
El documental ha estat realitzat per Lluís Ortega
Redacció
05 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:08h


El moviment veïnal per la gratuïtat de l'AP-7 presentarà este divendres 8 d'abril a les 20 hores als Serveis Agraris d'Alcanar el documental 'PROU', amb el qual pretenen conscienciar sobre la sinistralitat a les carreteres.

El documental, realitzat per Lluís Ortega, amb música de Tomàs Simón, aporta els testimonis de professionals que treballen en els accidents i de familiars de víctimes per conscienciar que cal conduir amb seguretat. "Davant d'unes xifres de sinistralitat tan dures, vam pensar que el que havíem de fer era també entonar un 'mea culpa' i veure que els culpables del que està passant també som nosaltres. Hem de deixar el mòbil, hem de posar-nos el cinturó de seguretat, hem de parar atenció a la carretera. Si una persona ha begut val la pena que s'espere abans d'agafar el cotxe,... Estem intentant que la gent no tinga pressa en arribar a casa, que val més arribar tard, però arribar", explicava el president de a Federació d'Associacions de Veïns d'Amposta, Llorenç Navarro. 

El primer passi del documental, que sura 20 minuts, es farà este divendres a Alcanar, on fa 6 mesos van començar els talls de carretera, però és previst portar-lo a tots els municipis que ho demanen.